Bazen napunjen, ležaljke postavljene, kada će otvaranje? (FOTO)

Požarevac

Društvo

Bazen napunjen, ležaljke postavljene, kada će otvaranje? (FOTO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

U toku su poslednje pripreme pred otvaranje Gradskog bazena, koje bi trebalo da se dogodi, ako vremenski uslovi dozvole, sredinom naredne nedelje.

Gradski bazen u okviru Sportskog centra Požarevac je napunjen i neophodno je da se voda ugreje narednih dana kako bi dostigla temperaturu pogodnu za kupače.

“U zavisnosti od temperature vode, otvaranje bazena može biti pomereno za dva dana, odnosno umesto 15. juna moguće je da će biti otvoren u petak, 17. juna”, naveo je za E-Braničevo Tomica Stojanović, v.d. direktora Sportskog centra Požarevac, i istakao da će ulaz za sve posetioce toga dana biti besplatan.

 

Poslednje pripreme

Kako smo ranije pisali, nekoliko novina očekuje posetioce ove godine, među kojima su i ležaljke sa baldahinima. Kako saznajemo, cena ove novine još uvek nije utvrđena, tačnije o tome će danas odlučiti Upravni odbor.

Proširen prostor oko bazena

>>KOJE NOVINE OČEKUJU KUPAČE OVE SEZONE<<

Pored toga posetioce ove godine očekuje i bioskop na otvorenom i igralište za “paint ball”, a poput prethodnih godina biće održavani i časovi joge i ostali programi koji se sprovode nakon rada bazena.

Spremno za narednu nedelju

Podsećamo, proslavljeni vaterpolista, Nikola Rađen, najavio je otvaranje letnjeg kampa za obuku plivača, neplivača i vaterpolista na požarevačkom bazenu u periodu od 22. do 27. jula.

>>LETNJA ŠKOLA PLIVANJA NIKOLE RAĐENA U POŽAREVCU<<

Radno vreme bazena ostaje nepromenjeno, svakog dana od 10 do 18.45 časova.

To Top