Ko su najbolji radnici u požarevačkim javnim preduzećima i ustanovama?

Požarevac

Događaji

Ko su najbolji radnici u požarevačkim javnim preduzećima i ustanovama?

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

U čast nagrađenih najzaslužnijih radnika u javnom sektoru priređen je svečani prijem u požarevačkom Gradskom zdanju.

Prijemu su prisustvovali direktori javnih preduzeća, ustanova, pripadnici sudsva, vojske, vatrogasne službe, crkve i policije.

,,Godina koja je na izmaku, kao i ona pre nje, bila je pune izazova za funkcionisanje svakog čoveka. Neki od vas su ovu godinu svojim rezultatom učinili jednom od najboljih u svojoj karijeri. Nagrade ste zaslužili, ne samo zbog učinjenog u ovoj godini, već od onog trenutka kada ste se svojom karijerom stavili u službu građana”, istakao je Pavlović.

 

Saša Pavlović

Povelje o nagradi dodeljene su Biljani Koči, zaposlenoj u Gradskoj upravi Požarevac, Goranu Dragutinoviću, zaposlenom u Centru za kulturu ,,Milivoje Živanović” Požarevac, Mirku Vučkoviću, radniku JKP ,,Komunalne službe”, doktoru Neši Samrdžiću, zaposlenom u Službi hitne medicinske pomoći, i Srđanu Iliću, vođi vatrogasno-spasilačkog bataljona u Požarevcu.

Nagrade su dodeljene i radnicima u Policijskoj upravi Požarevac i to: Nataši Pavlović, službenici za upravne poslove, Vladanu Radenkoviću, saobraćajnom policajcu, Dejanu Novkoviću, vođi sektora i Goranu Mitiću, šefu odseka privrednog kriminala u Požarevcu.

Nagrađani pojedinci iz javnih ustanova dobili su od grada po 15.000 dinara, a vatrogasci i pripadnici policije po 20.000 dinara.

To Top