Požarevačka manifestacija u konkurenciji za ”Turistički cvet”

Požarevac

Turizam

Požarevačka manifestacija u konkurenciji za ”Turistički cvet”

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

„Turistički cvet“ je nagrada Turističke organizacije Srbije koja se tradicionalno dodeljuje za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma, fizičkim i pravnim licima u Srbiji.

Ljubičevske konjičke igre su jedina turistička manifestacija iz Braničevskog okruga koja je u ovogodišnjoj konkurenciji za nagradu ,,Turistički cvet”. Turistička organizacija grada Požarevca poziva građane da glasaju za ovu manifestaciju kako bi postala pobednik najprestižnijeg domaćeg priznanja u oblasti turizma.

,,Ljubičevske konjičke igre su jedinstvena i prestižna turističko-sportska međunarodna manifestacija, jedna od najstarijih u Srbiji. Svake godine u kontinuitetu diže kvalitet programa kako u takmičarskom, tako i u pratećim programima. Do sada nije nikada prekidana, ni 2020.godine, 2021. godine zasejana je punim tribinama, kvalitetnim trkama i naravno neprevaziđenim ljubičevskim višebojom”, navodi se na zvaničnom sajtu ,,Turistički cvet”.

Onlajn glasanje traje do 19. novembra, a to možete učiniti OVDE.

To Top