Odbornici odlučuju o budžetu Požarevca za 2022. godinu

Požarevac

Događaji

Odbornici odlučuju o budžetu Požarevca za 2022. godinu

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Zasedaju požarevački odbornici, na dnevnom redu su 23 tačke. Najznačajnija tačka o kojoj će odbornici raspravljati je odluka o budžetu grada Požarevca za 2022. godinu.

Nacrt budžeta grada Požarevca za 2022. godinu bio je na javnom uvidu od 7. do 14. decembra i svi zainteresovani su mogli da se upoznaju sa budžetom i dostave Gradskoj upravi primedbe i sugestije.

>>NACRT BUDŽETA POŽAREVCA ZA 2022. GODINU NA JAVNOM UVIDU<<

Primedbe na budžet dostavili su pojedinac potpisan kao Uglješa i Stranka slobode i pravde Požarevac.

>>ZAVRŠEN JAVNI UVID, IMA PRIMEDBI NA BUDŽET POŽAREVCA ZA 2022. GODINU<<

Konačnu odluku o budžetu donose odbornici na današnjem zasednju. Pored toga, raspravljaće o predlogu programa korišćenja sredstava budžetskog Fonda za zaštitu životne sredine i predlogu programa mera za unapređenje uslova života na teritoriji grada Požarevca u 2022. godini.

>>IZ FONDA ZA ZAŠTITU ŽIVOTNE SREDINE BIĆE REALIZOVANO ŠEST PROJEKATA<<

>>PRED ODBORNICIMA PROGRAM MERA ZA UNAPREĐENJE USLOVA ŽIVOTA U GRADU<<

Na dnevnom redu su i predlozi odluke o utvrđivanju prihoda koji pripadaju gradu i Gradskoj opštini Kostolac u 2022. godini i odluke o raspoređivanju prihoda Gradske opštine Kostolac.

Odbornici će razmatrati programe poslovanja za 2022. godinu JKP „Vodovod i kanalizacija“, JKP „Komunalne službe“, JKP „Parking servis“, JP „Toplifikacija“ i JP „Ljubičevo“, kao i srednjoročne planove poslovnih strategija i razvoja ovih preduzeća.

Pred požarevačkim odbornicima su danas i odluke o otuđenju pet parcela u industrijskoj zoni „Severni blok“ u postupku javnog nadmetanja po tržišnim uslovima.

>>GRAD POŽAREVAC PRODAO JOŠ PET PARCELA U NOVOJ INDUSTRIJSKOJ ZONI<<

Da dnevnom redu je između ostalog i davanje saglasnosti na povećanje cena usluga JKP „Komunalne službe“ i novi cenovnik JKP „Vodovod i kanalizacija“.

>>NOVI CENOVNIK USLUGA JKP „KOMUNALNE SLUŽBE“, ŠTA ĆE POSKUPETI?<<

>>NOVI CENOVNIK USLUGA VODOVODA OD 1. JANUARA<<

Sednica Skupštine grada Požarevca se održava zbog aktuelne epidemiološke situacije u velikoj sali Centra za kulturu Požarevac, sa početkom u 10 časova.

To Top