Požarevački odbornici biraju nove članove Gradske izborne komisije

Požarevac

Politika

Požarevački odbornici biraju nove članove Gradske izborne komisije

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Na inicijativu Saše Pavlovića, gradonačelnika Požarevca, predsednik Skupštine Požarevca, Predrag Mijatović, sazvao je hitnu sednicu u petak, 11. februara, na kojoj će se, između ostalog, odlučivati o imenovanju Gradske izborne komisije (GIK).

GIK u Požarevcu će u stalnom sastavu činiti predsednik, njegov zamenik i po osam članova i njihovih zamenika.

Za predsdnika Gradske izborne komisije predložen je Vladan Petrović, diplomirani pravnik, a za njegovog zamenika Lidija Lazić, diplomirana pravnica.

Za sekretara GIK-a, predsednik Skupštine grada predložio je Stefana Marjanovića, diplomiranog pravnika, a za njegovog zamenika Nebojšu Trajkovića, iz iste struke.

Odbornička grupa Aleksandar Vučić – „Za našu decu“ predložila je tri člana, sa njihovim zamenama. Predloženi su Bojan Živković, Marija Ivković i Marina Ilić, dok su njihovi zamenici Milan Vuleta, Aleksandar Simonović i Nevena Gajić.

Odbornička grupa ,,Socijalistička partija Srbije – Jedinstvena Srbija predložila” je četiri člana komisije i tri zamenika: Dušanku Kukolj, Dragana Soknića, Bojana Bojića i Jovana Živkovića, dok su za zamenike predloženi Vladan Stokić, Marija Reljin i Zorana Remenjak.

Odbornička grupa ,,Dosta je bilo – RIIS Istok” predložila je jednog člana izborne komisije i dva zamenika. Za člana je predložen Aleksandar Radojević, a za zamenike Anja Cvetković i Vladimir Mitrašinović.

Konačnu odluku doneće požarevački odbornici na sednici zakazanoj za petak.

To Top