Portal E-Braničevo nagrađen na konkursu Evropske unije

Braničevo

Društvo

Portal E-Braničevo nagrađen na konkursu Evropske unije

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Razvojni program EU PRO u saradnji sa Ministarstvom za evropske integracije Vlade Srbije i Delegacijom Evropske unije u Republici Srbiji organizovao je konkurs za najbolje priloge lokalnih i regionalnih medija na temu podrške Evropske unije lokalnom razvoju koja je pružena preko programa EU PRO.

Regionalni internet portal E-Braničevo nagrađen je u kategoriji Set medijskih priča pod nazivom „EU podrška za Braničevski okrug“. Set čine tri priče čije su autorke novinarke portala E-Braničevo Ana Grujić i Tijana Sotirov.

>>POŽAREVAČKI BREND OJAČAN PODRŠKOM EVORSKE UNIJE (FOTO)<<

>>EU VETAR U LEĐA ZA LOKALNE MLEKARE (FOTO)<<

>>SEPTEMBAR 2020 – SLIKA NOVOG ŽIVOTA U DOBA SMRTI (FOTO)<<

Nagrada u iznosu 5.000 dolara namenjena je za kupovinu tehničke opreme za unapređenje rada medija.

Najbolji medijski prilozi u ovoj kategoriji proglašeni su od strane organizatora - EU PRO, Ministarstva za evropske integracije  i Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji.

Takmičenje je imalo za cilj da promoviše i nagradi najbolje medijske izveštaje, kao i da doprinese boljoj informisanosti javnosti, posebno lokalnih zajednica, o podršci EU ekonomskom i društvenom razvoju u našoj zemlji.

Značajno je napomenuti da su učestvovale 22 medijske kuće iz 13 opština i gradova. Konkurs je trajao od 22. aprila do 21. maja.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top